Trullo Pietre Sognanti

Trullo en casetta Pietri Sognanti

In trullo en casetta Pietri Sognanti verblijf je midden in de natuur, op het Pugliese platteland, maar ben je met de auto in vijf minuten in het centrum van het bruisende Ostuni. Omdat de trullo en casetta tegen een helling zijn gebouwd kijkt je uit over de vallei terwijl je geniet van optimale privacy en rust. In de omgeving vind je prachtige zand- en rotsstrandjes, olijfgaarden in rode aarde en pittoreske stadjes als Cisternino en het culinaire Ceglie Messapica.

De trullo is geschikt voor twee personen en voorzien van een keuken (met koelkast en vriezer, 3 pits gasstel, waterkoker, magnetron en koffiemachine en servies) en woon- eetkamer met zithoek, Naast de trullo bevindt zich de lamia met de slaapkamer, voorzien van een tweepersoonsbed, grote hang- en legkast, airco en badkamer (met toilet en bidet, douche, wastafel en wasmachine). Naast de lamia is een buitendouche (met koud en warm water).

Er is een grote tuin en voldoende parkeergelegenheid. De tuin is volledig omheind waardoor het mogelijk is om (op aanvraag) een hondje mee te nemen.

Iets lager op de helling grenzend aan het terrein met de trullo, ligt de casetta. Een zeer charmant appartement gebouwd tegen de rotswand. De casetta is voorzien van een keukenblok (met 2 pits elektrische kookplaat, koelkast, caffettiera en servies) een twee persoonsbed en er is een moderne relaxstoel die uitgeklapt kan worden tot extra bed. In deze ruimte is airco. Tevens is er een badkamer (met toilet, bidet, wastafel en douche). Naast de casetta is een wasbak en buitendouche (met warm- en koud water).

Ook bij de casetta is een ruime tuin en voldoende parkeergelegenheid.

De trullo en de casetta zijn voorzien van hordeuren en horren voor de ramen. Door een paadje tussen de bomen door zijn de trullo en de casetta met elkaar verbonden. Het is ideaal om beiden te huren met 4 volwassenen of 2 volwassenen met grote kinderen. Als de accommodaties apart worden verhuurd is het hek dicht.

De prijzen voor de huisjes zijn in de maanden mei,juni,september en oktober € 500,00/week per huisje en € 850,00 voor beide.
In de maanden juli en augustus € 750,00 per huisje en € 1250,00 voor beide.
Verhuur per week, maar een afwijkend aantal dagen kan na overleg ook (minimaal 4 nachten).
De prijzen zijn inclusief bed-en badlinnen, water, elektriciteit en schoonmaakkosten.
Voor reserveren en boeken: stuur een bericht naar info@pugliapropertyagency.com of bel 0031 653679888