Yurt Agnello

Slapen tussen de olijfbomen onder de sterren die je vanuit je bed kunt zien door het open dak. Hoe romantisch is dat!

Een Yurt is een traditionele nomadentent afkomstig uit Mongolie. Onze Yurt is handgemaakt en opgebouwd met kastanje hout en heeft een natuurlijke isolatie van vilt. Dit houdt de warmte vast in de winter en de warmte buiten in de zomer. Er is een afsluitbare deur met glas en een raam met hor. Doordat het dak geopend kan worden ontstaat er een natuurlijke luchtcirculatie waardoor het er niet te warm wordt.

De Yurt heeft een oppervlakte van 20 m2. Je slaapt in een comfortabel echt bed en er zijn lekkere zitstoelen. Er is kastruimte en verschillende lichtpunten. Naast de Yurt bevindt zich een overdekte veranda met een buitenkeukentje ( koelkast en inductie kookplaat). Alle kookbenodigdheden zijn er aanwezig. De Yurt staat op een een olijfbomen/amandelbomen veld waar je heerlijk in de schaduw in een hangmat kan relaxen. Je hebt je eigen privé badkamer met douche, toilet en wastafel.

Voorzieningen
– wasmachine (gemeenschappelijk)
– prive terras
– wifi

Prijzen
Mei – juni – september 2019: per nacht: € 95,- (minimaal 5 nachten)

Juli – augustus 2019: per nacht: € 105,- (minimaal 5 nachten)

De prijzen zijn op basis van 2 personen. In overleg kunnen er 1 of 2 bedden bij geplaatst worden tegen een toeslag van € 15,- p.p.n.

De huur is inclusief:
– bed-, bad-, en keukenlinnen
– gas, water en elektriciteit

Exclusief:
– schoonmaakkosten: € 40,-

Kijk voor beschikbare dagen en boekingen op onze airbnb pagina.