Puglia Property Agency

Wij helpen en begeleiden u bij het vinden en kopen van uw toekomstige huis in de mooie regio Puglia in Italië. Dankzij onze kennis van de regio en ons netwerk van kundige makelaars weten wij waar uw toekomstige droomhuis zich verstopt!

Heeft u al een huis of een stuk grond? Samen met lokale vakmensen zoals aannemers, architecten en geometra’s helpen wij u met uw droomhuis! Lees hier meer over Puglia Property Development...

Voor het verkopen van uw huis in Puglia bieden wij u een mooie website, verkoopstyling, het maken van professionele foto’s en zelfs de complete begeleiding van het verkooptraject.

Ook voor het beheer van uw huis in Puglia kunnen wij u een op maat gemaakt aanbod doen. Van sleutelbeheer en onderhoudswerk tot het regelen van de gastenstroom bij de verhuur van uw huis; zoals inchecken, uitchecken en natuurlijk de schoonmaak. Lees hier meer over Puglia Property Management...

Waarom bij ons?

Omdat wij hier woonachtig zijn en een groot netwerk hebben in Puglia (specifiek rond de stad Ostuni). En wij spreken Engels, Duits, Italiaans en Nederlands. Met heel veel passie voor ons werk bieden wij u kwaliteit, een transparante werkwijze, direct contact en korte lijnen.

Wie zijn wij?

Roel Maas

We werken samen met

Interesse?

Neem dan contact met ons op zodat wij u helpen met het realiseren van uw wensen!